Fermentasyon, biyoteknoloji ve endüstriyel mikrobiyoloji alanlarında hayati öneme sahip bir süreçtir. Özellikle antibiyotikler, enzimler, organik asitler ve biyopolimerler gibi birçok değerli biyoteknolojik üretiminde kritik bir rol oynar. “Derin Kültür Fermentasyonu ve Fermentörleri” bölümü, bu alandaki bilgiyi derinlemesine incelemek ve uygulamalı rehberlik sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Ayrıca, endüstriyel uygulamalarda verimliliği artırmak ve yenilikçi çözümler geliştirmek isteyen mühendisler ve teknisyenler için de pratik bilgiler sunmaktadır.
Üst akım işlemleri, fermentasyon sürecinin başlangıcından ürün hasadına kadar olan aşamaları kapsar. Bu bölümde fungal fermentasyonun temellerinden başlayarak, fermentörlerin yapısı ve işleyişi, derin kültür fermentasyonunun üst akım işlemleri, fermentasyon koşullarının optimizasyonu ve ürün hasadına kadar tüm süreçler detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Ayrıca, fermentör koşullarında derin kültür fermentasyonu ile biyokütle ve fungal metabolit üretimi uygulamalarına da yer verilmiştir.
Fungal Fermentasyonda Üst Akım İşlemleri–1: Derin Kültür Fermentasyonu ve Fermentörleri
₺ 0,00
Bengü Demirci
Categories: Bölümler, Endüstriyel Biyoteknoloji
Related products
- Dermatofit Tanısında Kullanılan Moleküler Yöntemler: Nested PZR₺ 100,00Add to cart
İskender Karaltı, Aras Fahrettin Korkmaz